over ons

Ons nest

Welkom bij D&A Nest, jouw oase van rust en ontspanning te midden van de betoverende natuur van de Kempen.Ontwaak elke ochtend met het gezang van vogels en begin je dag met een heerlijk ontbijt bereid met lokale producten. Verken de prachtige omgeving met je harige metgezel aan je zijde, want bij ons zijn honden van harte welkom.Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt genieten van een goed boek onder de schaduw van een oude boom, bij D&A Nest vind je de perfecte plek om tot rust te komen. Kom en ontdek de magie van de Kempen bij onze warme en gastvrije Bed & Breakfast.

locatie

D&A Nest is gelegen in het hart van de groene Kempen en vlakbij de autostrade. Je kan in de directe omgeving naar hartelust fietsen, wandelen en kayakken. Caf├ęs en restaurants vind je binnen 2 km. ps We helpen je met plezier voor het huren van een fiets.

ontbijt

Wij serveren elke ochtend vers ontbijt, waarbij producten recht van onze boeren in de buurt niet ontbreken.

  • Neem gerust drinken uit de koelkast. Noteer je dorstlesser.
  • Koken mag niet, maar ga afhalen of laat het eten aan huis leveren. En geniet samen aan tafel. ps We geven je met plezier tips voor heerlijke restaurants in de buurt.

Bij mooi weer kan je gebruik maken van ons terras in de tuin, ook daar is je viervoeter welkom.

( Een gedeelte van de tuin is afgebakend, zodat de hond hier los kan )

D&A Nest beschikt over eigen parkeergelegenheid en een oplaadpunt voor elektrische wagens.

Er is gratis WiFi in alle ruimtes.